Премиерът на Армения Никол Пашинян влезе днес в карантина във

...
Премиерът на Армения Никол Пашинян влезе днес в карантина във
Коментари Харесай

Арменският премиер се постави под карантина заради предстояща среща с Путин

Премиерът на Армения Никол Пашинян влезе през днешния ден в карантина по отношение на насрочена за идната седмица визита в Русия и среща с президента Владимир Путин, съобщи Франс прес. 

Това е образец за защитните ограничения, налагани на хората, които се чака да приближат съветския държавен глава, който получи на 23 март първата доза имунизацията против COVID-19, само че още не му е сложена втората, предава Българска телеграфна агенция. 

Заради плануваната среща с Путин Никол Пашинян " работи в изолираност ", уточни пред публицисти говорителката на премиера Мане Геворгян. Изправен пред тежка политическа рецесия в страната си след провалянето на Армения във войната с Азербайджан предходната есен, министър-председателят счита да се срещне в сряда с президента на Русия, основател на прекъсването на огъня. 

Според съветската редакция на Би Би Си системата от фрапантни ограничения, предпазващи Путин от заразяване с COVID-19, е коствала милиарди рубли. Под карантина в хотели и санаториуми престояват чиновниците, осигуряващи превоза на първите лица в Русия, обслужващият личен състав в Кремъл и локалните ръководители в регионите, посещавани от съветския водач. 

От юни 2020 година особено устройство пръска с дезинфектанти посетителите на Путин в резиденцията му Ново Огарьово край Москва. В изолираност бяха сложени фотографите и даже ветераните, застанали по-късно до президента по време на боен церемониал. Тази мярка засегна и публицистите, позволени на огромната му конференция през декември. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР