Премиерът на Албания Еди Рама направи оценката, че ЕС е

...
Премиерът на Албания Еди Рама направи оценката, че ЕС е
Коментари Харесай

ЕС предаде Зоран Заев, обяви Еди Рама

Премиерът на Албания Еди Рама направи оценката, че Европейски Съюз е предал премиера на Северна Македония Зоран Заев, оповестяват македонски осведомителни уеб сайтове.

В предаването "Мнение " по албанската телевизия Клан Рама сподели, че събитията в Македония са разнообразни от тези в Албания и съобщи, че след неуспеха на Албания с незапочването на договаряния с Европейски Съюз няма да подаде оставка. Ще подам оставка единствено в случай че не си свърша работата, съобщи министър председателят.

В случая със Заев нещата са разнообразни и при такива условия всички други биха си подали оставката, тъй като от Заев бе поискано да смени името на страната. А знаете ли какво значи да се смени името на страната? Това е като ти да си смениш името и вместо Февзиу да те назовават Сами, сподели Рама.

Той добави, че една от забележките на Европейски Съюз за Албания е била, че Конституционният съд не действа от две години. Според Рама това е триумф, тъй като този съд е "изчистен от промяната в правораздаването ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР