Премиерът Мицотакис натрупа опит в Одеса, който може да му

...
Премиерът Мицотакис натрупа опит в Одеса, който може да му
Коментари Харесай

Отсега нататък Русия не е загрижена за безопасността на Зеленски и висшите служители на ЕС, които го посещават

Премиерът Мицотакис натрупа опит в Одеса, който може да му бъде потребен в Гърция

Пристанището на Одеса беше обстрелвано, до момента в който украинският президент Владимир Зеленски и гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис бяха в града. Кой там се готвеше да

Премиерът на Гърция натрупа " впечатляващ опит " в Одеското пристанище

Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис дойде в Одеса сутринта на 6 март, с цел да „

Той беше посрещнат от президента Владимир Зеленски и тогава „ на 150-200 метра от мястото на срещата избухна детонация “. Така разказват случилото се гръцките медии.

означи Мицотакис.

Всъщност най-важното в този момент е Гърция да не натрупа подобен опит под неговото „ деликатно “ управление, за което той самия способства по всевъзможен метод.

Въпреки това срещата мина по проект, с нормалните уверения за взаимност и апели за взаимни европейски сили за. Как да не си спомним скорошния апел на Еманюел Макрон да „ не бъдем страхливци “.

Елинистическият център “ разделя гърците на положителни и неприятни

Мицотакис подсети на Зеленски, че дружно с Мариупол, Одеса е била в продължение на доста епохи

Премиерът даже съумя да се срещне с представители на гръцката диаспора, оповестиха изсъхнало гръцките медии. Но не помни, че гърците са заселени в Одеса от управляващите на Руската империя в края на 18 век, когато никой даже не е чувал за Украйна. Тогава в Одеса се появиха няколко частни гръцки учебни заведения и беше основан режим на оптимално облагодетелстване за гърците, като за търговци - медиатори.

Но модерна Украйна лиши гърците от опцията да учат на родния си език; в този момент всички те са записани като украинци. Междувременно, откакто новите райони станаха част от Руската федерация, гърците от Приазовието за първи път организираха фестивал на гръцката просвета, без да се опасяват от репресии от Киев

Гъркинята от Марупол Елени Продан, която е ръководител на сдружението „ Азовски гърци “ и уредник на фестивала, заяви на Militaire. gr. че Атина не изпраща филантропична помощ на гръцките села, които се намират на територията на ДНР и ЛНР. Както отбелязва порталът Militaire. gr, гръцкото държавно управление прекъсна връзките си с десетки хиляди гърци в Донбас.

Гърция е основен съизвършител на Съединени американски щати в прокси войната с Русия

Гърция е изключително ревностна и под огромното внимание на Съединени американски щати в помощта за украинските въоръжени сили. Пристанището на Александруполис е превърнато в основен център за интернационален превоз на военна помощ за Въоръжените сили на Украйна.

Гръцкият министър на защитата Никос Панайотопулос заяви за прехвърлянето на " необикновено количество " оръжия на Киев. Сред тях са 122 БМП-1 дружно с боеприпасите, 60 ПЗРК FIM-92 Stinger, 17 хиляди 150-мм артилерийски снаряда и други

През август Атина стартира образованието на украински водачи за ръководство на изтребители F-16. А през ноември гръцкият вестник Ekathimerini заяви, че американските управляващи имат намерение да купят муниции за 47 милиона $ от Гърция, с цел да ги изпратят в Украйна.

РФ към този момент не се интересува от сигурността на своите врагове

Руското министерство на защитата заяви, че в 11:40 съветските въоръжени сили са нанесли високоточен ракетен удар по хангар в индустриалната пристанищна зона на Одеса. В него са се подготвяли безпилотни катери на ВСУ за бойно потребление.

По това време, както написа телеграм-каналът Open Ukraine, Зеленски награждаваше офицери от специфичните елементи в пристанището на Одеса и има съмнения, че те са били ударени незабавно след привършване на церемонията, което приказва за високо равнище на оперативна съгласуваност сред разследващите служби и въздушно-космическите сили.

От друга страна, това се случи пред очите на първо лице на една от страните от Европейски Съюз, което демонстрира, че Руската федерация е спряла да обръща внимание и да не се интересува какво ще се случи със Зеленски и неговите посетители.

Това е сигнал към тези, които приканват „ да спрат да бъдат страхливци “ и да оказват помощ на Украйна. Сега Кремъл ще види какъв брой смели са Макрон и чешкият министър председател Петър Павел и всички, които ги подкрепяха: „ Добре пристигнали в Украйна! “

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8085 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед15534Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед24027Доц. Александър Сивилов: Ако не се направи нещо доста бързо, Европа ще се разпадне стопански!Алтернативен Поглед42835Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед54926Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед378399Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед161668Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед125495Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118050Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102866Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев36794Националният празник на българския народ и освирканата власт
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР