Премиерът ми е писал да се видим. Ние сме във

...
Премиерът ми е писал да се видим. Ние сме във
Коментари Харесай

Борисов за делегацията в САЩ: Рано им е да се мерят с мен, няколко пъти съм бил

" Премиерът ми е писал да се забележим. Ние сме във фантастични връзки със Съединени американски щати. Неслучайно толкоз огромни компании идват тук. Няма нищо неприятно да се върви в Америка. Защо договорите не се подписват тук, в Гранитна зала? ", попита той. " Рано им е да се мерят с мен. Няколко пъти съм бил в Съединени американски щати, церемонии, гърмежи. Кацах, виждах се и се връщах, с цел да не харчим държавни пари ", разяснява Борисов.

Само преди ден той още веднъж изрече недоволството си от това, че огромна държавна делегация отпътува за Съединени американски щати.

" Ротацията ще се случи, само че тя не е непременно. И това ще е с мандата на ГЕРБ-СДС. Нали не си представяте да вървят ГЕРБ с празен мандат и по-късно Денков или Мария Габриел да се върне с различен. Нали не си представяте да се унижим по този начин? ", запита риторично пред парламентарните кореспонденти той. " Има подписано съглашение, ГЕРБ се придържаме към него ", напомни Борисов.

" Всеки ден слушам нови и нови искания. Затова връщам тематиката за регулаторите - за какво не бяха заменени до момента ", недоволства водачът на ГЕРБ по адрес на сътрудниците във властта.

Борисов добави, че в доста министерства не се работи. " Такъв образец е Министерство на земеделието. Цяла Европа е пламнала, нали виждате какво се случва, тъй като тук не се приказва и не се вземат ограничения ", запита той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР