Премиерът Кирил Петков се похвали с високия износ. Това стана

...
Премиерът Кирил Петков се похвали с високия износ. Това стана
Коментари Харесай

Петков разчита на депутатите от ИТН с чисти помисли

Премиерът Кирил Петков се похвали с високия експорт . Това стана по време на. Той упрекна опозицията в погрешни внушения.

Какъв стопански срив, когато приказваме за стопански растеж? , изясни Петков., похвали се министър председателят. Той посочи растежа на пенсиите, помощите за младите фамилии и безплатните детски градини. Ръст в заплатите има на лекари и учители. 282 милиона лв. в допълнение отива за хората с увреждания. Предприемат се ограничения за бизнеса поради тока и газа. За битовия консуматор цената на тока остана непроменена, съобщи Петков.

По думите му инфлацията у нас е привнесена . Дългът понижава, похвали се министър-председателят. Абсолютно погрешно е изказванието, че хазната е останала без пари, регистрира Петков и изясни, че към 9 милиарда лв. е фискалният запас. Отблокиран е проектът за възобновяване.

Отчитаме растеж на българските и задгранични туристи с над 40%, по мнението му. Прекратени са неефективните пътни планове. Пет нови моста над река Дунав ще има, по думите му. Това са единствено част от икономическите достижения на властта, както сподели министър председателят.

, закрихме, регистрира още Кирил Петков. Той регистрира. Това държавно управление няма да позволи да се краде от българския поданик, увери министър председателят.

Сега депутатите трябвало да изберат дали да са на страната на смяната или ще спрат промените . Много от вас са с чисти намерения, обърна се той към депутатите от Има Такъв Народ и изиска тяхната поддръжка. Петков им напомни депутатската клетва.
 Кирил Петков оптимист за вота на съмнение
Кирил Петков оптимист за вота на съмнение

Ще чуем претекстовете, сподели той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР