Премиерът Кирил Петков се оправда за видеото, на което се

...
Премиерът Кирил Петков се оправда за видеото, на което се
Коментари Харесай

Петков за видеото и снимките с Бориславова: Било медийна атака

Премиерът Кирил Петков се оправда за видеото, на което се допуска, че той и Лена Бориславова влизат в апартамент и фотосите от Солун с медийна офанзива.

„ Това, което се вижда сега, е невиждана офанзива. Използват се всевъзможни черни, жълти, кафяви способи, само че няма да ни спрат. “, отговори той на публицисти, които желаеха коментар „ от вас за едни стълбища едни фотоси от Гърция. Кой стои в основата на тях и какво ще кажете? “

Петков беше запитан дали са ясни имената на новите министри, както и дали самият той няма да седне на подобен стол.

„ В момента, в който съберем болшинство, ще предложим новите министри. Изборът на новите министри ще е съдружно решение, персонално аз нямам желание да поема министерство. “, изясни той.

Премиерът съобщи още, че няма да внася избор на доверие към държавното управление, като по думите му промяната на министрите ще е действителният избор на доверие за кабинета.

„ Към момента имена не се разискват. “, акцентира той.

„ Сигурен съм, че има хора с огромен потенциал, които няма да желаят, примерно за ремонтите на пътищата, 40% от оценката да е въз основата на някаква неразбираема комисия, и единствено 60% да е на база цена. Действаме напред и имам вяра, че ще съберем 121 депутати. “, разяснява още Петков.  

По думите му незабавно по-късно ще вкарат закона за КПКОНПИ да бъде утвърден

„ Рашков да стане началник на КПКОНПИ. За министрите- сега, в който съберем болшинство, ще се предложат министри. “, съобщи Петков.

Той разяснява още, че се е учудил какъв брой пъти Слави Трифонов е повторил, че дейностите на „ ИТН “ нямат общо с премахването на частната лаборатория за фитосанитарен надзор от Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

„ Почувствах като в извинителен режим, а и съответства напълно, че най-сетне страната си върна контрола. “, разяснява Петков думи от изявлението на Слави Трифонов.

„ Започваме да събираме доста врагове. Тези, които знаят, че рано или късно ще стигнат до прокуратурата или до европейската прокуратура, която се занимава с фондовете. Втората група са тези, които имат газови и енергийни облаги, които в този момент свършват. Третото – съветската страна и техните хора съм сигурен, че биха се радвали някое друго държавно управление да видят. “, изясни какви врагове вижда той.  

„ Но аз давам обещание, че няма да си нарушим правилата и през вчерашния ден видяхме, че не сме сами, че има и други смели хора, които без значение какъв бранд са си поставили, каква партия – застават с концепцията, че не са удовлетворени от България в този тип. “, закани се той, само че въпреки всичко стана ясно, че не престават да се търсят още депутати, с цел да има болшинство в Народното събрание.

„ Сега ни трябват още 7 такива хора от Народно събрание, които си извършват клетвата и поставят България пред персоналните си ползи. “, изясни Петков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР