Премиерът Кирил Петков посети Битоля. В генералното ни консулство в

...
Премиерът Кирил Петков посети Битоля. В генералното ни консулство в
Коментари Харесай

Кирил Петков на визита в Битоля, посрещнаха го с протест

Премиерът Кирил Петков посети Битоля. В генералното ни консулство в той се срещна с представители на български организации в Република Северна Македония, оповестяват от пресцентъра на Министерския съвет.

На този декор поданици на Кравари го посрещнаха с митинг. Те разпънаха транспаранти с обидни послания. „ Гоце е Македония “, „ Ръцете ти са кървави “, „ Кога ще признаеш, че в България има македонци? “, гласяха част от тях, пиеше македонското издание.

Заедно в Петков на визитата бяха вицепрезидентът Илияна Йотова, министърът на външните работи Теодора Генчовска и депутати от българския парламент.

Петков е подчертал, че наличието на толкоз огромна делегация от страната ни е „ доказателство за решимостта на българската страна да реши проблемите на българите в Северна Македония “.

„ Борбата е за сърцата и мозъците на хората от двете страни на границата. Да загърбим разликите, да надмогнем егото си, тъй като стабилността на Западните Балкани е в нашите ръце “, е декларирал Петков, оповестяват от Министерски съвет.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР