Премиерът Кирил Петков отрече да е поемал ангажимент пред лидера

...
Премиерът Кирил Петков отрече да е поемал ангажимент пред лидера
Коментари Харесай

Петков отрече фейк новина на Копейкин

Премиерът Кирил Петков отхвърли да е поемал ангажимент пред водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов за анулация на зеления Covid-сертификат с най-късен период до месец април. Копейкин разгласи, че всичко било контрактувано персонално с Петков.



" Още след митинга разгласих работната група сред специалисти и хората, които стачкуват против зеления документ. Те трябваше да влязат в разговор и да излязат с общи хрумвания какво да се случи оттук насетне. Тези хрумвания не са наложителни да ги прилагаме, просто беше протегната ръка за разговор. Нито една група със мощно мнение не би трябвало да е изолирана от специалистите. Единствено през вчерашния ден уточнихме с „ Възраждане “ по кое време групата ще стартира да работи. Никакви задължения не са поемани от никого ", сподели министър-председателят на брифинг след съвещанието на Министерски съвет.

" Единствено при високи равнища на имунизация - 60%, или рухване на 5% претовареност на интензивните кревати, имам вяра, че той (сертификатът) би трябвало да отпадне ", сподели още Петков.

" Ако има огромен брой болни, само че към този момент няма риск за здравната система, желая да отпадне зеленият документ за България. Но дано чуем работната група, проф. Радка Аргирова я води – експерт, на който имам голямо доверие ", добави той.

ТЕМА преди 27 минути 1491 преди 1 час 1161 преди 2 часа 646
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР