Премиерът Кирил Петков обяви, че ще разговаря с всички депутати

...
Премиерът Кирил Петков обяви, че ще разговаря с всички депутати
Коментари Харесай

Кирил Петков търси депутати, които ще изберат България пред своя партиен лидер

Премиерът Кирил Петков разгласи, че ще беседва с всички депутати в 47 Народно заседание в опит да ги притегли на своя страна за поддръжка на актуализацията на Бюджет 2022.

Законопроектът за държавния бюджет се разглеждаше на първо четене в Комисията по финанси в Народното събрание в четвъртък, само че по този начин и не съумя да събере болшинство поради опозицията и " ИТН ".

Петков дефинира това държание като безнаказаност и опозиция поради " политически интриги и политически игрички ".

" Аз ще продължа да повеждам диалози с всеки народен представител, който усеща, че неговата отговорност не е към нечий партиен водач, а към България, с цел да каже, че този бюджет би трябвало да бъде подсилен ", сподели той във видео послание.

Той разказа залога за запазването на кабинета с потребността от приемане на към 20 закона, с цел да се получи достъп до парите от Плана за възобновяване на Европейска комисия, да се подсигурява енергийната сигурност на страната и " да сме подготвени за есента и зимата не с предварителни избори и краткотрайни държавни управления, а като постоянна страна, в която всички бихме желали да живеем ".

" Вярвам, че има хора с висок морал, които ще избера България пред своя партиен водач, изключително в случай че той е някогашен артист, който най-безотговорно хвърля риск върху държавното управление поради персоналното си его ", сподели още той с директна отпратка към Слави Трифонов.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР