Премиерът Кирил Петков обяви, че е шокиран от тазсутрешните разкрития

...
Премиерът Кирил Петков обяви, че е шокиран от тазсутрешните разкрития
Коментари Харесай

Премиерът подхвана скандала с осветлението на София

Премиерът Кирил Петков разгласи, че е шокиран от тазсутрешните разкрития на самостоятелния общинар Борис Бонев за скандална скица за източване на столичния бюджет посредством уличното осветяване. Както стана ясно, Следствен отдел към окръжна прокуратура има подписани контракти с компания, която обезпечава лампи на баснословни цени от 6-7 хиляди лв. едната.

Когато в София поради метода на осъществяване на публичните поръчки една улична лампа от едната страна на улицата коства 1 587 лева, а от другата страна на същата улица коства 5 755лв, значи в действителност ни би трябвало Антикорупционна комисия с проверяващи функционалности час по-скоро. Законът за КПКОНПИ е голям приоритет. Едновременно с това от общинската администрация ни споделят, че София нямала бюджет да покрие цените на тока и щяла да разрежда градския транспорт…, засегнат е Кирил Петков.

Когато почистим корупционните практики, ще има бюджет за всичко! Поздравявам Борис Бонев за тези нови обществени разкрития!, написа министър председателят във фейсбук.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР