Премиерът Кирил Петков незабавно трябва да бъде поставен под запрещение

...
Премиерът Кирил Петков незабавно трябва да бъде поставен под запрещение
Коментари Харесай

Възраждане иска освидетелстване на Кирил Петков

Премиерът Кирил Петков неотложно би трябвало да бъде подложен под забраняване и да бъде задействана процедура за освидетелстване. Това изиска в декларация от парламентарната естрада водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

С декларацията на Костадинов стартира днешното пленарно съвещание, отдадено в действителност на актуализацията на бюджета.

Костадинов заподозря, че са изгонени даже чистачките в посолството на Руската федерация. Според Костадинов това решение е взето еднолично и не е в съгласие даже с външния министър.

Действията на премиера са жестоко тъпчене на Конституцията, счита Костадинов, който още веднъж съобщи, че Кирил Петков е рисков за България . Ако имало самостоятелен основен прокурор министър председателят щял да е под забраняване, съгласно водача на Възраждане. Кирил Петков нанасял еднолично вреди на страната. Той застрашавал националната сигурност. Петков не се интересувал от ползите на страната, както изясни на пленарна зала Костадин Костадинов. Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов отбрани Петков и изясни, че решението за изпъждане на съветските дипломати не е взето еднолично. " Смятам, че това решение е закъсняло ", уточни Христо Иванов.
 Руската дипломатическа задача е най-голямата у нас
Руската дипломатическа задача е най-голямата у нас

Митрофанова е глава на задачата на Русия у нас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР