Премиерът Кирил Петков не отрича, че води разговори с народни

...
Премиерът Кирил Петков не отрича, че води разговори с народни
Коментари Харесай

Кирил Петков търси депутати, които служат на народа, а не на партийния си лидер

Премиерът Кирил Петков не отхвърля, че води диалози с народни представители от Има Такъв Народ за поддръжка на актуализацията на бюджета. Напротив, има желание да продължи да води тези диалози в името на стабилността на страната и това държавно управление.

Това декларира Кирил Петков във видеообръщение, публикувано от пресцентъра на Министерски съвет.

Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент, които ще изберат ползите на България пред своя партиен водач, изключително в случай че е някогашен артист, който най-безотговорно взема решение да хвърля риск върху държавното управление поради персоналното си его.

Премиерът акцентира, че случилото се през вчерашния ден с отхвърлянето на актуализацията на бюджета в парламентарната комисия значи, че ГЕРБ, Движение за права и свободи, Възраждане и Има Такъв Народ не желаят пенсиите да бъдат вдигнати, да се случи поддръжка за младите фамилии, както и да се компенсират цените на бензина. Това е доста безконтролно... ", декларира Петков и точно поради това счита да продължи да води такива диалози.

" В този миг всеки един народен представител, който желае да застане на българския народ, би трябвало да поддържа този бюджет и да застане на страната на стабилността. Петков показва и че в бързи периоди българският парламент би трябвало да е подготвен с 22 закона, с цел да се отключат парите по Плана за възобновяване и резистентност. А това е нужно " с цел да сме подготвени за зимата и есента ", само че не като за следващите предварителни избори и краткотрайни държавни управления, като " една постоянна страна, в която всички желаеме да живеем ".

Иначе Кирил Петков подсигурява, че в " Продължаваме промяната " не ги е боязън от избори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР