Премиерът Кирил Петков и вицепремиерът по финансите и еврофондовете Асен

...
Премиерът Кирил Петков и вицепремиерът по финансите и еврофондовете Асен
Коментари Харесай

Петков и Василев на извънредна среща в НС: Правят промени в Плана за възстановяване |

Премиерът Кирил Петков и вицепремиерът по финансите и еврофондовете Асен Василев изненадващо се появиха в Народното събрание, където се организира изключителна среща на обединението.

Василев съобщи, че е извършено авансово разискване на новите поправки в Плана за възстановяване и резистентност. Утре ще има и публично разискване на плановете, което ще се организира онлайн. 

Вицепремиерът бе безапелационен, че нищо няма да бъде изпращано в Брюксел преди публичното разискване, което ще бъде онлайн. 

Нито Кирил Петков, нито Асен Василев обаче дадоха конкретика защо тъкмо се отнасят измененията.

Двамата подчертаха, че става въпрос за напълно нови оферти, разнообразни от тези в Плана за възобновяване и резистентност, импортиран от Атанас Пеканов.

Премиерът разяснява и признатия на първо четене Бюджет 2022.

По думите му в последно време има много рецензии от опозицията, които не са градивни, само че това означавало, че те се движат в вярната посока.

" До този миг опозицията нищо друго не прави с изключение на неконструктивна рецензия ", съобщи Петков и добави, че " това е може би един от най-хубавите бюджети, които в миналото съм виждал ".

По думите му проектобюджетът е доста изискан, фокусиран е върху вложения и по плановете няма оставени хора под линията на беднотия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР