Премиерът Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев няма да

...
Премиерът Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев няма да
Коментари Харесай

Депутатите викат отново Петков, раздвоени дали се крие като мишка или като заек

Премиерът Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев няма да дойдат през днешния ден в Народното събрание. Да не се крият като дами в мазето, а да дойдат, настоя от трибуната на Народно събрание Тошко Йорданов. Председателят на Народното събрание Мирослав Иванов му направи забележка за обидните квалификации. Той излезе и се извини и изясни, че те се криели като зайци и прикани да бъде глобен за обидата към Петков и Василев.

Да пристигна министър председателят в Народно събрание желаеха и от ГЕРБ . Тома Биков също излезе на трибуната и показа, че опозицията имала въпроси към него, въпреки че със свито сърце чакала отговорите му, обезпокоена да не се вкара страната в нов скандал.

За ГЕРБ Петков се криел като мишка от депутатите. След това на трибуната излезе и Станислав Балабанов, който изиска отмора, с цел да намерят ръководещите Петков и да го доведат в постройката на законодателния орган.
 Викат Петков в Народното събрание да каже за изгонените дипломати
Викат Петков в Народното събрание да каже за изгонените дипломати

ГЕРБ предложиха бюджетът да се гледа до 18 часа, а министър председателят да пристигна по-късно

Тази заран от Министерски съвет оповестиха, че министър председателят Кирил Петков ще инспектира техническата подготвеност за стартиране на газовата връзка с Гърция. Това щеше да стане в 10 часа , съгласно известието от рано тази заран. В 10.05 часа отново от пресцентъра на Министерски съвет оповестиха, че инспекцията на министър-председателя няма да се състои в този час, само че ще бъде в границите на деня.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР