Премиерът Кирил Петков е отправил директна заплаха към зам.-председателя на

...
Премиерът Кирил Петков е отправил директна заплаха към зам.-председателя на
Коментари Харесай

Кирил Петков заплашил ДПС: Аз вас ще ви оправя!

Премиерът Кирил Петков е отправил директна опасност към зам.-председателя на Движение за права и свободи Станислав Анастасов по време на блиц контрола в Народното събрание на 13 май. За това се оплакаха преди минути по време на брифинг в коридорите на Народното събрание от Движението за права и свободи.

„ След привършване на нашия въпрос, изчакахме към минута с сътрудниците да стартира идващия въпрос и тръгнахме да излизаме от залата. Минавайки около по този начин наречената кошара, където стоят представителите на Министерски съвет Кирил Петков се опита да ме привика с подобен знак (бел.ред. с пръст), аз застанах на отдалеченост към метър и половина – два, с цел да може въпреки всичко да се чуваме, не държа някой да ми приказва на ушенце, ние сме срещу тези работи. След което той ми сподели „ Аз ще ви оправя! “. В първия миг не повярвах на ушите си и споделих „ Моля? “. Той повтори „ Аз вас ще ви оправя! Джеймс О`Брайън (бел.ред. е името на индивидът. До три седмици очаквайте вести “. Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори. Той се облегна обратно и сподели „ До три седмици очаквайте вести. Ще видите “. Имаше сътрудници зад мен от групата апропо, тъй че има премного очевидци на случката. Това е фактологията “. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов.

По време на въпросния парламентарен надзор Анастасов попита Петков за какво свързва името на Движение за права и свободи и това на депутата Делян Пеевски със градежа на „ Турски “ и „ Южен поток “ у нас.

По време на брифинга Мустафа Карадайъ разгласи, че затова Движението ще внесе искане в Народното събрание да се сътвори анкетна комисия, която да проверява изказванията на премиера.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР