Премиерът Кирил Петков е бил освиркан от кметове по време

...
Премиерът Кирил Петков е бил освиркан от кметове по време
Коментари Харесай

Кирил Петков освиркан и от кметовете, протоколът му бесен за провала на срещата

Премиерът Кирил Петков е бил освиркан от кметове по време на 35-ото съвещание на Общото заседание на Националното съдружие на общините. Това е разкрил пред Tribune.bg кмет, който е участвал на срещата.

Премиерът се опитал да изнесе пламенна тирада пред кметовете, по какъв начин бил посрещан от Европейските водачи и какъв брой доста е бил приказвал пред тях, сравнявайки се с някогашния министър председател Бойко Борисов. Хвалебственото слово на харвардския ученик обаче подразнило градоначалниците и те го освиркали. Това предиздвикало Петков да се вцепени и да се отхвърли от думите си акцентирайки: " Няма значение какво споделих ", което предиздвикало залата още веднъж да избухне в смях.

Припомняме, че българските общини не откриха място в готвената от държавното управление актуализация на бюджета, а по думите на вицепрезидента Йотова кметовете мъчно биват одобрявани от властта, с цел да изкажат проблемите си.

По време на срещата градоначалниците почнали да насочат въпроси към Кирил Петков, което го объркало, тъй като той имал единствено една тирада и съответни въпроси, готови от Лена Бориславова.
Министър-председателят не е бил квалифициран за въпросите на кметовете и се изложил пред тях, което вбесило протокола на Петков, а като краен резултат отчели - цялостен неуспех.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР