Премиерът Кирил Петков днес потвърди, че сам е поискал да

...
Премиерът Кирил Петков днес потвърди, че сам е поискал да
Коментари Харесай

Мрежата след „свидетелствата“ на Петков: И тези му глупости са първа новина в основните емисии

Премиерът Кирил Петков през днешния ден удостовери, че самичък е изискал да даде показания пред проверяващи служители на реда. Причината е, че никой не обръща внимание на Васил Божков-Черепа, а незабавно трябвало да му се вземат показанията. Така Петков взима нещата в свои ръце и по догатки и съмнения свидетелства против някогашният финансов министър Владислав Горанов, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и Севделина Арнаудова. Всъщност от изтеклите показания името на Борисов не се загатва, само че той също беше арестуван. Според Петков обаче данъкоплатеца бил ощетен, тъй като укриващия се в Дубай с 19 обвинявания Васил Божков-Черепа не си е платил дължимите такси, за което се води и дело.

Ето и част от мненията след признанията на Петков:

Борисов Марков

Кирчо: “Българският поданик е платил над половин милиард… ”

Този е глупак.

Можеше най-малко да му обясните, че не са пари на данъкоплатеца и той нищо не е плащал, а пари, които Божков не е платил и дължи. При него са.

Този, като се изключи че явно не знае защо става въпрос, е и СВИДЕТЕЛ по делото! Не се сещам по какъв начин може да се изложи повече за деня, отлично, ужасно беше.

Много, доста зле. Не знам по какъв начин е допустимо да е толкоз несъвършен. И тези му нелепости са първа вест в главните излъчвания.

Делян Добрев

Вече не мога да преценява преднамерено ли лъжат или просто толкоз схващат... Тоя техният Харвард май е от Али експрес...

Кирил Петков: " Българският поданик е платил за тази тишина на прокуратурата над половин милиард... "

Истината: Нула лв. е платил българският поданик. Проблемът е с неплащане на налози от съответен поданик. Установен е при държавно управление на ГЕРБ и са положени всички старания данъкът да бъде събран.

Олег Ковачев

Премиерът: " Умопомрачаващо е прокуратурата да не желае да проверява някого по данните на Божков. "

Хора, по какъв начин е допустимо да се има вяра на някой, избягал от правораздаването, който свидетелства против персоналния си зложелател? Не имам вяра Петков да е толкоз тъп, може би счита нас за тъпи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР