Премиерът Кирил Петков бе посрещнат на тържественото честване на връх

...
Премиерът Кирил Петков бе посрещнат на тържественото честване на връх
Коментари Харесай

Посрещнаха Петков на Шипка с викове - „Оставка, предатели“, целиха го със снежни топки

Премиерът Кирил Петков бе посрещнат на тържественото честване на връх Шипка по случай националния ни празник - Трети март с крясъци: „ Оставка “ и бе освиркван.

На честването участват и последователи на партия „ Възраждане “, които скандират „ НАТО вън “. Имаше и опит от страна на присъстващите да замерят формалните лица с топки сняг.

Припомняме, че  Кирил Петков и ръководителят на Народно събрание Никола Минчев избраха да се качат на паметника на връх Шипка по случай националния празник на страната 3 март и 144 години от Освобождението на България, а президентът Радев и вицепрезидентът  Йотова останаха в столицата и ще се включат в честванията пред Паметника на Незнайния войник.

Само при споменаване на имената на Петков и Минчев тълпата избухна в викания „ Оставка, предатели “.

По време на речта си Никола Минчев няколко пъти беше избавен от летящите снежни топки, които протестиращите изпращаха към него и Кирил Петков. Охранителите бяха очевидно обезпокоени от недоволството на тълпата.

„ На няколко стотин метра от България се води война, провокациите пред нас са доста, само че ние би трябвало да ги преодоляваме, като оставаме правилни на полезностите на днешния свят. Защото мирът е демокрацията би трябвало да се пазят неумолимо “, съобщи Минчев.

Премиерът направи опит да изчете речта си под канонада от снежни обстрели, само че бързо се отхвърли и приключи за минута. Веднага по-късно беше изнесен от НСО.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР