Премиерът и зърнопроизводителите трябва да спрат с тежките квалификации и

...
Премиерът и зърнопроизводителите трябва да спрат с тежките квалификации и
Коментари Харесай

Борисов: Денков и зърнопроизводителите трябва да спрат с тежките квалификации и закани

Премиерът и зърнопроизводителите би трябвало да спрат с тежките квалификации и закани, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в курорта Албена, съобщи Българска телеграфна агенция. Той сподели още, че проблемите се вземат решение на масата на договарянията и че грешката на премиера Николай Денков е в квалификациите, които е употребявал.

Според Борисов страната би трябвало да помогне на бранша с нови пазари, на които да бъде изнесено жито, царевица и слънчоглед. Той обаче напомни на недоволните зърнопроизводители, че от времето, когато той е бил отпред на страната, този отрасъл е получил над 30 милиарда лв. и не може да си разрешават да приказват, че ще съборят страната.

Бойко Борисов благодари на Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Асен Василев и Делян Пеевски за това, че „ с цялото законодателство, което приготвяме, одобряваме, приехме, през вчерашния ден Европейската комисия смъкна мониторинга за корупция за България и Румъния “.

„ Това отекна доста добре в света, това е доста добре за България, това е доста добре за всички нас “, сподели още Борисов.

Според него влизането ни в Шенген може да стане единствено с нулева приемливост във връзка с незаконната миграция и прикани министъра на вътрешните работи Калин Стоянов да концентрира цялото си внимание по границите.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР