Премиерът и министърът на отбраната да дойдат в НС, от

...
Премиерът и министърът на отбраната да дойдат в НС, от
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Премиерът и министърът на отбраната да дойдат в НС. Крият се от Митрофанова ли?

„ Премиерът и министърът на защитата да дойдат в Народно събрание, от Митрофанова [посланик на Русия у нас - бел. ред.] ли се крият “, попита ръководещите депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Той напомни декларацията на Политическа партия от през днешния ден, че е възродила парламентарния надзор в Народното събрание, както и поръчката на премиера, че в никакъв случай не се крие.

Тъй като в Народното събрание се разисква въпроса за даването на военна помощ на Украйна от Движение за права и свободи упорстват министър-председателят и министърът на обраната да участват в зала.

„ Поканете ги, сърдите се когато споделям, че се крият като мишки “, обърна се Хамид към председателстващият съвещанието на Народното събрание Мирослав Иванов.

Представителят на Политическа партия, заел председателската естрада в пленарна зала, съумя да отговори единствено, че в Министерския съвет гледат съвещанията на Народното събрание и апелът на депутата от Движение за права и свободи ще стигне до министър-председателя и министъра на защитата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР