Премиерът Гълъб Донев благодари на всички, които в неделя вечерта

...
Премиерът Гълъб Донев благодари на всички, които в неделя вечерта
Коментари Харесай

Премиерът благодари на всички, помогнали на пострадалите в автобусната катастрофа на Тракия

Премиерът Гълъб Донев благодари на всички, които в неделя вечерта помогнаха на потърпевшите в тежката злополука с рейс на Автомагистрала „ Тракия “. Този случай стана мотив да забележим, че пътят е един и дружно можем да се оправим даже и в най-тежките тествания, посочи министър-председателят.

„ Граждани и държавни институции реагираха в рядко срещан синхрон. Щастливо стичане на събитията е, че измежду пътуващите е имало и лекари. Тяхната интервенция е демонстрация на човещина и взаимност “, акцентира министър председателят Гълъб Донев.

Той благодари на екипите на Бърза помощ, на лекуващите лекари, на медицинските сестри, на Пътна полиция, на локалната власт в Стара Загора и изрази вяра, че потърпевшите деца ще се възстановят бързо.

" От Министерство на вътрешните работи чакам сериозен надзор за съблюдаване на разпоредбите на придвижване. Да върнем вниманието към живота, е апелът ми към всички. Ако ценим живота - и своя, и на този в отсрещното платно, ще следваме закона вътре в нас ", съобщи още министър председателят Гълъб Донев.

На днешното си съвещание държавното управление ще одобри решение за безплатно даване на бутилирана вода за питейни потребности, което ще способства за превъзмогването на последствията от бедственото състояние, оповестено на територията на община Своге. Със заповед на премиера Гълъб Донев ще бъде основана и междуведомствена работна група, която ще работи за намирането на трайни решения на хроничния за района проблем.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР