"Премиерът е заинтересуван да няма служебно правителство по две причини.

...
"Премиерът е заинтересуван да няма служебно правителство по две причини.
Коментари Харесай

Румен Петков: Служебното правителство ще арестува Бойко Борисов на третия час

"Премиерът е заинтересуван да няма служебно държавно управление по две аргументи. Първата - че един длъжностен вътрешен министър ще го арестува на третия час - поради фотосите с парите с пачките с евро. Второ, че служебният външен министър ще напише два реда на сътрудника си в Испания за следствието за къщата в Барселона. Този безумен боязън от истината, която ще го удари рано или късно по челото, го кара да се вкопчва във властта ", съобщи някогашният вътрешен министър и водач на АБВ Румен Петков.
Прокуратурата две неща не направи след абсурда със фотосите на Борисов - неотложен обиск на вилата му и неотложен разбор на фотосите, които излязоха в общественото пространство. Прокуратурата ни се издъни по един доста противен метод, откакто имаше късмет да покаже правдивост за всички, акцентира Петков пред Българска национална телевизия.
"Мисля, че основният уредник на митинга е Иван Гешев, с влизането с въоръжени мъже в Президентството. Какво чакат - Илияна Йотова на втория етаж, залегнала с картечницата да брани ли ", попита някогашният вътрешен министър.
"Най-голямата неточност като общество и жители е да допуснем да разделим митинга, а той съумя на места ", сподели още водачът на АБВ. Според него, министрите на Борисов би трябвало да са наясно с всичко това и че ще пристигна време да изясняват на децата си за шкафчето му, тъй като те и депутатите на ГЕРБ оставят Борисов във властта. Петков беше безапелационен - властта е нелегитимна. Що се отнася до разновидността за експертно държавно управление, Петков съобщи, че това не е решение. Само служебно държавно управление - огромната борба е против корупцията, против простащината, акцентира водачът на АБВ.
"Толкова ли не се схваща, че Борисов е отровен? Толкова ли не се схваща, че това е легитимиране на шкафчетата ", продължи Петков по отношение на опцията за някакъв разговор с властта. Според него, не може да има разговор и с хората към Борисов, тъй като са опозорени поради дейностите на Борисов. "Г-н Дончев взе участие в диалог, който е еманация на простащината. За това от Кърджали не желая и да разясня. Умилителна беше и общата им снимчица. Всички тези хорица са подготвени да целунат каквото и да е, стига да имат досег до шкафчето ", сподели още Петков. "Кажи си бе, Бойко. Гешев ще те разбере - сподели, че е податлив ", иронизира Петков.
Румен Петков още веднъж акцентира, че не желае да се кандидатира за нищо в персонално качество, тъй като не е обичайно поради насъбраната му политическа биография. За край водачът на АБВ разяснява, че в България тровят с Новичок по този начин, че да оживеят. И изиска Англия да изясни дали в лабораторията в Портън Даун е създавано това вещество. "Значи ли, че в случай че намерим Едуард Сноудън в несъответстващо положение на някоя скамейка, би трябвало да обвиним президента Тръмп - не, несъмнено ", приключи Петков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР