Премиерът е заинтересуван да няма служебно правителство по две причини.

...
Премиерът е заинтересуван да няма служебно правителство по две причини.
Коментари Харесай

Румен Петков: Кажи си бе, Бойко - Гешев ще те разбере

Премиерът е заинтересуван да няма служебно държавно управление по две аргументи. Първата - че един длъжностен вътрешен министър ще го арестува на третия час - поради фотосите с парите с пачките с евро. Второ, че служебният външен министър ще напише два реда на сътрудника си в Испания за следствието за къщата в Барселона. " Този безумен боязън от истината, която ще го удари рано или късно по челото, го кара да се вкопчва във властта ". Това съобщи някогашният вътрешен министър и водач на АБВ Румен Петков.

Прокуратурата две неща не направи след абсурда със фотосите на Борисов - неотложен обиск на вилата му и неотложен разбор на фотосите, които излязоха в общественото пространство. Прокуратурата ни се издъни по един доста противен метод, откакто имаше късмет да покаже правдивост за всички, акцентира Петков пред Българска национална телевизия.

" Мисля, че основният уредник на митинга е Иван Гешев, с влизането с въоръжени мъже в Президентството. Какво чакат - Илияна Йотова на втория етаж, залегнала с картечницата да брани ли ", попита някогашният вътрешен министър.

" Най-голямата неточност като общество и жители е да допуснем да разделим митинга, а той съумя на места ", сподели още водачът на АБВ. Според него, министрите на Борисов би трябвало да са наясно с всичко това и че ще пристигна време да изясняват на децата си за шкафчето му, тъй като те и депутатите на ГЕРБ оставят Борисов във властта. Петков беше безапелационен - властта е нелегитимна. Що се отнася до разновидността за експертно държавно управление, Петков съобщи, че това не е решение. Само служебно държавно управление - огромната борба е против корупцията, против простащината, акцентира водачът на АБВ.

" Толкова ли не се схваща, че Борисов е отровен? Толкова ли не се схваща, че това е легитимиране на шкафчетата ", продължи Петков по отношение на опцията за някакъв разговор с властта. Според него, не може да има разговор и с хората към Борисов, тъй като са опозорени поради дейностите на Борисов. " Г-н Дончев взе участие в диалог, който е еманация на простащината. За това от Кърджали не желая и да разясня. Умилителна беше и общата им снимчица. Всички тези хорица са подготвени да целунат каквото и да е, стига да имат досег до шкафчето ", сподели още Петков. " Кажи си бе, Бойко. Гешев ще те разбере - сподели, че е податлив ", иронизира Петков.

Румен Петков още веднъж акцентира, че не желае да се кандидатира за нищо в персонално качество, тъй като не е обичайно поради насъбраната му политическа биография. За край водачът на АБВ разяснява, че в България тровят с Новичок по този начин, че да оживеят. И изиска Англия да изясни дали в лабораторията в Портън Даун е създавано това вещество. " Значи ли, че в случай че намерим Едуард Сноудън в несъответстващо положение на някоя скамейка, би трябвало да обвиним президента Тръмп - не, несъмнено ", приключи Петков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР