Премиерът е смел мъж. Сега иска да дойде при нас.

...
Премиерът е смел мъж. Сега иска да дойде при нас.
Коментари Харесай

БОЕЦ: Понеже Бойко Борисов е зает ние му написахме оставката и дойдохме да му я връчим

„ Премиерът е самоуверен мъж. Сега желае да пристигна при нас. Оставката му е вътре в Народното събрание. Връчена от БОЕЦ, имаме входящ номер, просто чакаме да пристигна и да капитулира ", декларират протестиращи пред Народното събрание представители на придвижването.
„ Чакаме капитулацията и по-късно имаме цивилен претенции за свободни и почтени избори, промени в изборния кодекс, по тази причина Народното събрание би трябвало да работи “, безапелационни са в настояванията си те.
„ Оставките и на Гешев, и на Кошлуков също са на дневен ред. Министерство на вътрешните работи пък би трябвало да бъде реформирано “, показват още те.
„ И да си отпътуват всички “, обявиха още протестиращите, представени от БНР.
Напрежение сред стачкуващи и полиция се получи по време на блокадата на постройката на Народното събрание в четвъртък заран. Протестиращите, които желаят оставката на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев, посрещаха дребното депутати, които се появиха на работа за изключителното съвещание, с яйца и домати и с крясъци " Оставка! ".
В столицата остават блокирани трите основни столични кръстовища - Орлов мост, пред Ректората на СУ и на площад „ Независимост “ в така наречен триъгълник на властта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР