Премиерът е Бойко Борисов", така министърът на труда и социалната

...
Премиерът е Бойко Борисов", така министърът на труда и социалната
Коментари Харесай

Деница Сачева: Радев трябва да зове за единство, а не да развява юмруци

Премиерът е Бойко Борисов ", по този начин министърът на труда и обществената политика Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е отговори по Нова телевизия във връзка дали е допустимо да има промяна на министър-председателят.

Тя съобщи, че опциите са ясно обрисувани и едната е Велико национално заседание.

„ Лесно е да се замерят институциите с яйца и домати, само че дано да забележим дали има подготвеност за решения “, добави Сачева.

Относно коментарът на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на на връх Шипка за премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Сачева съобщи: „ Президентската институция би трябвало да зове за само, а не непрестанно да се насажда ненавист и да се развяват юмруци ".

Социалният министър изясни, че се прави всичко допустимо, с цел да се приготви страната за това, което следва - нова фамилна помощ, в случай че се наложи още веднъж да има затваряне на улилища и детски градини. "Правим всичко допустимо, с цел да има работещи институции. Всеки може да предложи тези ограничения, само че в случай че няма Народно заседание, няма кой да ги одобри “, акцентира тя.

Иначе Сачева съобщи, че няма никой от държавното управление за терзания от длъжностен кабинет. Последните 3 парламентарни избори, които се печелят от ГЕРБ, са проведени от длъжностен кабинет, напомни още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР