Премиерът Димитър Главчев прие поста министър на външните работи от

...
Премиерът Димитър Главчев прие поста министър на външните работи от
Коментари Харесай

Премиер и външен министър

Премиерът Димитър Главчев одобри поста министър на външните работи от Стефан Димитров, заяви пресслужбата на Министерския съвет.

" В постройката на Министерството на външните работи Главчев организира и работна среща с управителния състав на ведомството. Разчитам на Вашия професионализъм в ежедневната работа, уточни министър-председателят и открои провеждането на почтени избори като водещ приоритет на служебния кабинет.  Външното ни министерство за първи път ще организира избори две в едно - за народен и за европейски парламент, което е спомагателна причина за сериозна готовност ", се споделя още в известието.

" В рамките на срещата министър председателят Главчев оповести и номинацията на Иван Кондов за заместник-министър на външните работи, като заповедта му за назначение на поста следва да бъде подписана в най-кратък период. За непрекъснат секретар на Министерство на външните работи ще бъде назначен Светлан Стоев ", приключва то.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР