Премиерът да слага плувките и да идва при удавниците.По този

...
Премиерът да слага плувките и да идва при удавниците.По този
Коментари Харесай

БСП за Гълъб Донев: Да слага плувките и да идва при удавниците

" Премиерът да поставя плувките и да идва при удавниците. "

По този метод националният представител от Българска социалистическа партия Иван Ченчев отговори на вчерашното изявление на служебния министър председател Гълъб Донев, че настояването на депутатите да бъде изслушан в Народното събрание по тематиката " Шенген " е " сламка, за която се хваща удавник ".

" Изслушването ми за Шенген е PR ход, който се употребява от неделя като сламка, за която се хваща удавник ", съобщи през вчерашния ден министър председателят Гълъб Донев.

" Тук има ли удавници? Това не е ли засегнатост към Народното събрание? Хайде дружно да призовем назначения министър председател да поставя плувките и да идва бързо при удавниците ", прикани Иван Ченчев от трибуната на Народното събрание.

" Вижте по какъв начин разсъждава този министър председател, който е назначен. Аз дори няма да го назовавам длъжностен министър председател, а назначения министър председател ", добави депутатът от Българска социалистическа партия.

Според Иван Ченчев отношението на служебното държавно управление към Народното събрание е проблематично за българските жители:

" Искам да му се направи забележка, тъй като ние направляваме държавното управление. Той и неговите министри си разрешават освен да не идват на съвещания на комисии, само че и да не подвигат телефона на комисиите, когато депутатите желаят да бъдат изпратени представители на другите министерства за мнения ", сподели още социалистът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР