Премиерът Бойко Борисов заяви, че няма коментар по въпроса за

...
Премиерът Бойко Борисов заяви, че няма коментар по въпроса за
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Горанов трябва да изясни въпроса с апартамента, в който живее

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че няма коментар по въпроса за жилището, в който живее министърът на финансите Владислав Горанов.
Прокуратурата ще стартира инспекция на министъра на финансите Владислав Горанов Проверката е след сигнал на фен, че Горанов живее в възложен му безплатно от предприемач първокласен апартамент
Той е огромен човек. След като си го е писал в декларацията, да излезе и да изясни. Това е нашата гласност пред обществото – да си декларираш парцела. Да излезе и да го изясни, прикани министър председателят в отговор на въпрос на български публицисти в Брюксел.
Горанов не се тормози от инспекцията, апартаментът не бил на Домусчиеви Жилището било предоставено за безплатно прилагане още през 2012 година от непосредствен на министъра
По мотив митингите в нашата страна против цените на горивата министър председателят уточни, че от две години по-ниска цена на горивата не е имало. Никое държавно управление в Европа не е обичано от всички. Това, че всеки може да показва и да прави митинги, мисля, че е висша степен на народна власт. Разбира се, не би трябвало да затварят улиците, тъй като на другите, които не са съгласни с тях, им се пречи на придвижването, добави Борисов, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР