Премиерът Бойко Борисов вече няма коронавирус, не е под карантина

...
Премиерът Бойко Борисов вече няма коронавирус, не е под карантина
Коментари Харесай

Борисов вече няма Covid-19, ще се срещне със Заев

Премиерът Бойко Борисов към този момент няма ковид, не е под карантина и ще се срещне онлайн със Зоран Заев в София.

" Отрицателен съм за Covid-19. Това сподели втори следващ тест. В сходство със заповедите на здравните управляващи мога да посрещна премиера на Република Северна Македония Зоран Заев и да проведем Срещата на върха по Берлинския развой ", написа

Борисов и Заев са домакини на среща на върха на страните от Берлинския развой. " Днешната среща на върха няма нищо общо с разширението на Европейски Съюз. Да, тя приготвя страните от Западни Балкани, само че не е среща, на която ще се разисква преговорна мярка или да се взема решение по нея ", сподели пред Българска национална телевизия външният министър Екатерина Захариева.

Тя посочи, че визитата на премиера на Северна Македония Зоран Заев у нас е било планувано във връзка със взаимното председателство на София и Скопие.

" Той ще разговоря с премиера Бойко Борисов и във връзка с отворените въпроси сред двете страни. Не бих споделила, че наличието на Зоран Заев е напълно обвързвано с развой на разширение. Те са съпредседатели на Берлинския развой ", изясни Захариева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР