Премиерът Бойко Борисов в неделя пред журналисти при откриването на

...
Премиерът Бойко Борисов в неделя пред журналисти при откриването на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: „Лошият“ човешки материал беше фалшива новина

Премиерът Бойко Борисов в неделя пред публицисти при откриването на обновената „Асикс Арена“ в София

Не ги виждам, бъркат ги с рошави мъже

“Не ги виждам и не ги чувам ”, съобщи Бойко Борисов на върпрос по какъв начин ще разяснява думите на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която преди дни го назова страхливец. “Тя може да излезе и да каже едно нещо, което е направила по време на нейно управление в миналото. Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Аз прилагателни не използвам.

ГЕРБ гради, а другите имат в Народното събрание хора, забъркани с наркотрафик

Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден. Това съобщи в отговор на политически въпроси, свързани с оставката на здравния министър Николай Петров министър председателят Бойко Борисов. И още: “Не съм знаел за одитния отчет, в случай че са знаели за този одитен отчет, да са го уволнили тогава служебното държавно управление на президента Радев. От къде да го знам аз това. Нито ми е оставяно като документ, нито като информация. В същото време има органи, които с това се занимават. Ние като честен жест му приехме оставката. В същото време в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик, хора, купували гласове и то от пандизчии, хора, които назовават българите “дебили ”.

„ Лошият “ човешки материал беше подправена вест

Ще те осъдя за това. Ако ти ми дадеш, че съм споделил думата “лош ”, само че в случай че не – ще те осъдя. Ти задаваш въпроса за неприятния човешки материал, което беше лъжлива вест. Това сподели министър-председателят в отговор на кореспондент от национална телевизия, който искаше коментар на репликата за човешкия материал, казана преди време от Бойко Борисов. “Не е правилно. Има звуков файл, който сме ви го дали. Къде съм употребявал думата “лош ”? Казал съм че не е правилно, пуснали сме и звуков файл и в това време вие продължавате да го говорите. Защо? Кой Ви кара? Но разбирам поръчката. Ето, това са политическите поръчки. Защо ми слагате думи, които не съм споделил? ”, сложи въпрос и министър председателят. След което приключи с: ”Благодаря. Не съм го споделил ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР