Премиерът Бойко Борисов успокои в петък, че в коронавируса няма

...
Премиерът Бойко Борисов успокои в петък, че в коронавируса няма
Коментари Харесай

Борисов вади спирт от държавния резерв срещу коронавируса

Премиерът Бойко Борисов успокои в петък, че в ковид няма нищо срамно, че управляващите да го крият от хората, в случай че се появи. Той свика изключително съвещание на държавното управление, на което бяха докладвани настоящите ограничения, които се взимат против разпространяването на болестта.

Сред тях са отварянето на държавния запас заради дефицит на дезинфектантни и откриване на спомагателни места в лечебните заведения за инфекциозно заболели. В щаба против разпространяването на заболяването към този момент е включен и министърът на стопанската система Емил Караниколов, който би трябвало да договаря с производители на маски и санитарни артикули за подсигуряване на потребностите.

Без суматоха

“Жълтите, хейтърски и подправени вести, дори и в този момент, приказват, че крием ковид. Всички страни съвсем имат, тъй че нищо срамно няма, в случай че и в България се е появил при този голям трафик и придвижване на хора “, съобщи министър председателят Бойко Борисов.

“Нямаме никакво съображение, в случай че се появи случай на ковид, да го скрием “, увери той и прикани хората да не се подават на суматоха.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР