Премиерът Бойко Борисов участва в общо видеопослание към европейците заедно

...
Премиерът Бойко Борисов участва в общо видеопослание към европейците заедно
Коментари Харесай

Премиерът участва във видеопослание на европейските лидери за COVID-19

Премиерът Бойко Борисов взе участие в общо видеопослание към европейците дружно с немския канцлер Ангела Меркел, френският президент Еманюел Макрон, австрийския канцлер Себастиан Курц и още държавни водачи. В него всеки от тях споделя по няколко реплики на своя роден език.

За видеото Борисов заяви персонално във Facebook. Ето какво написа министър-председателят в формалния си профил в обществената мрежа, където разгласява и записа, качен също в страницата на Съвета на Европейския съвет:

" С сътрудниците от Council of the European Union благодарим на всички медицински служащи в Европа за големите старания, които поставят за живота и здравето на хората.

Пожелаваме Весела Коледа, здраве и по-добра 2021 година на всички европейци.

Годината беше доста тежка за всички. Но дружно ще се оправим с провокациите. Ние би трябвало да бъдем оптимално солидарни, оптимално задружни, оптимално обединени в оправянето с тази изключителна пандемия ".

 Скрийншот: Facebook/Бойко Борисов

По-рано Борисов заяви, че е разговарял с премиера на Северна Македония Зоран Заев, който му е благодарил за решението от през вчерашния ден част от имунизациите, които България получи, да бъдат дарени на съседката ни.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР