Премиерът Бойко Борисов трябва да каже в пленарна зала кои

...
Премиерът Бойко Борисов трябва да каже в пленарна зала кои
Коментари Харесай

Нинова поиска от Борисов да каже кой в парламента е замесен в наркотрафик

Премиерът Бойко Борисов би трябвало да каже в пленарна зала кои са депутатите, забъркани в наркотрафик и пазаруване на гласове. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Припомняме, че на 12 ноември, по време на откриването на главно реконструираната и актуализирана зала " Асикс Арена " (бившата " Фестивална), Борисов съобщи, че " в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик ", както и " хора, които са купували гласове и то от пандизчии ". Лидерът на ГЕРБ направи коментар в отговор на въпрос знаел ли е за одитния отчет за ВМА, който коства поста на здравния министър Николай Петров. Пред Българска национална телевизия през вчерашния ден (13 ноември) вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов уточни като покупател на гласове депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов, който има публично обвиняване за това, само че не е още наказан.
Това е ужасяващо. Хора, които са купували гласове и то от пандизчии, не по-малка ужасяваща констатация, сподели Корнелия Нинова, представена от БГНЕС.
" Затова внасяме подписи с искане за чуване в залата на Народно събрание на премиера Борисов, в случай че би трябвало и на закрито съвещание. Искаме обстоятелствата и истината. Да пристигна и да каже поименно кой народен представител се занимава с наркотрафик, тъй като това в действителност е ужасяващо, в случай че в България има такива депутати и да спрем с тази операция за пазаруване на гласове ", изясни Нинова.
Тя прикани министър председателят да пристигна и да каже с обстоятелства и доказателства кой народен представител е купувал гласове, още повече от пандизчии. " Искаме истината за наркотрафика и пазаруването на гласове-поименно и с обстоятелства и доказателства. Ако не пристигна ще считаме, че лъже. Ако пристигна, да каже поименно и с обстоятелства и да си носи отговорност за думите. Трябва да понесе отговорност и в двата случая ", безапелационна беше Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР