Премиерът Бойко Борисов сподели, че след като се е поинтересувал

...
Премиерът Бойко Борисов сподели, че след като се е поинтересувал
Коментари Харесай

Борисов за ареста на Иванчева: Другия път да са по-експедитивни

Премиерът Бойко Борисов показа, че откакто се е поинтересувал за това какво е наложило да има толкоз дълъг престой на мястото на задържането на кмета на "Младост ", му е било обяснено, че инспекцията на банкнотите би трябвало да бъде направена по този начин, че да не "падне " в съда, като това изисква всяка банкнота да бъде разказана по номера и тествана, което пък лишава доста време.

Министър-председателят разяснява тематиката пред публицисти след присъединяване във конгрес за контрабандата на цигари.

„ Бих посъветвал сътрудниците различен път да бъдат по-експедитивни, с цел да може да не се получава нещо, което всички желаеме - битка с корупцията, по-късно дни наред да се обясняваме за какво и по какъв начин е извършена самата интервенция “, съобщи министър председателят, представен от "Дарик ".

„ Преди 20 - 30 дни кметът на "Младост " беше при мен, пратих я при Фандъкова, говорихме за парка до Църквата, да помогнем финансово да стане прелестно място в „ Младост “, разяснява Борисов и посочи, че е в непрекъснати отлични отношение с всички кметове, без значение от това от коя политическа мощ са. „ Не одобрявам безусловно никаква нечиста сделка по тази тематика “, съобщи министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР