Премиерът Бойко Борисов си е взел цяла България, а дали

...
Премиерът Бойко Борисов си е взел цяла България, а дали
Коментари Харесай

Елена Йончева хвърли най-тежкото обвинение към Бойко: Какви острови и архипелази? Борисов си е взел цяла България. Милиарди са изчезнали от...

Премиерът Бойко Борисов си е взел цяла България, а дали си е купил остров или архипелаг, би трябвало да проверяват профилираните служби.

Това сподели представителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева на брифинг в Народното събрание във връзка със спряното предаване по Нова телевизия, в което е щяло да се разяснява информацията, оповестена в гръцки медии, че министър председателят си е купил остров в южната ни съседка. Припомняме, че по-рано през днешния ден министър председателят разгласи, че в случай че тези изказвания се потвърдят, ще подаде оставка, написа novini.bg.

Големият проблем в България е къде изчезват милиардите. В България се приказва за корупция по високите етажи на властта и използване на комплицирана скица за заграбване на пари. Става дума за милиарди, милиарди. Само от пробитата система на Агенция " Митници ", както в отчета на ДАНС, по този начин и в констатацията на основния прокурор, изчезват фактически милиарди. В тази система чиновниците от Агенцията са можели да заличават артикули, които минават през България. Само от скрити акцизи България е изгубила 1 милиарда евро. Въпросът не е какъв остров ще си купи или си е купил господин Борисов, съобщи Йончева.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР