Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с Асан Руменов, бащата

...
Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с Асан Руменов, бащата
Коментари Харесай

Борисов реагира на думите на бащата на убитата Андрея и отива да се срещне с него

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с Асан Руменов, бащата на свиреп убитата 18-годишна Андрея от Галиче. Това оповестиха доскоро от Министерски съвет, съобщи Блиц. 

Реакцията на министър-председателя идва след апела на Руменов за смяна на закона по отношение на наказването за малолетни, направили такова тежко закононарушение.  17-годишният Аксел, който закла Андрея в Галиче, може да получи от 5 до 12 години отнемане от независимост за убийството.

В идващите дни Бойко Борисов ще се срещне с роднините на убитото момиче, с цел да се обсъдят възможни промени в Наказателен кодекс. 

" Обръщам се към премиера Бойко Борисов, който също има щерка – апелирам ви, променете закона и дано килърът на моето дете получи доживотна присъда ", съобщи почерненият Асен Руменов.

В момента законът разрешава килърът Аксел Олегов да получи най-вече 12 години затвор, тъй като е малолетен – на 17 години. При положително държание, той може да излезе предварително доста по-рано. Това провокира гнева освен на околните на Андреа, само че и на цялото с. Галиче. Хората се подвигнаха на митинг и упорстват за смяна на Наказателния кодекс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР