Премиерът Бойко Борисов ще посети област Кърджали на 23 август,

...
Премиерът Бойко Борисов ще посети област Кърджали на 23 август,
Коментари Харесай

Борисов отпуска 11 млн. за стадиона на Арда !?

Премиерът Бойко Борисов ще посети област Кърджали на 23 август, като тогава ще стане ясно дали държавното управление ще отпусне 11 283 000 лв. за стадиона на футболен клуб „ Арда 1924 “ или финансирането ще бъде отчасти – за трафопост и осветяване. Това разкри от 24rodopi.com, базирайки се на свои източници.

Обновеният стадион в Кърджали бе публично открит през месец май 2018 година Спортното оборудване бе ремонтирано главно за първи път след построяването си през 1961 година Вложените средства са към 2 милиона лв.. Извършен е ремонт на футболното игрище и възобновяване на настилката на лекоатлетическата писта, актуализирани са трибуните за фенове, напълно ремонтирани са прилежащите здания и е направено благоустройство на територията на комплекса. Чрез обезпечаването на модерна спортна инфраструктура стадионът дава отговор на националните и европейски стандарти за провеждането на футболни надпревари в Кърджали.

Заради неналичието на осветяване „ Арда 1924 “ играе домакинските си мачове на стадион „ Локомотив “ в Пловдив, настрана липсва база за подготвителен развой на детско-юношеската школа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР