Премиерът Бойко Борисов ще обсъди първо с президента кандидатурата за

...
Премиерът Бойко Борисов ще обсъди първо с президента кандидатурата за
Коментари Харесай

Борисов ще говори първо с президента за нов главен секретар на МВР

Премиерът Бойко Борисов ще разиска първо с президента кандидатурата за нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи, стана ясно от негов коментар пред публицисти в Габрово през днешния ден, където инспектира построяването на обхода на Габрово.

" Преди да се спомене което и да е име, ще потърся президента в комфортно за него време, ще предложа няколко имена, ще стимулирам кандидатурите и тогава ще пристъпим към нужните по закон съгласувателни дейности. ", сподели Борисов.

" Ще създадем това, с цел да сме сигурни, че когато пуснем документи за координиране, няма да се получи стрес в системата, тъй като хората, които ще предложим като разновидности, са положителни експерти и управляват огромни структури. ", разяснява той.

Системата на Министерство на вътрешните работи има потребност от професионализъм и от успокоение, " сигурен съм, че президентът ще огледа държавнически на тази задача. ", означи Борисов.

Премиерът, заместител министър-председателят Томислав Дончев, шефът на Габровска област Невена Петкова и националният представител Николай Сираков инспектираха градежа на обходния път на Габрово, който е довеждащо оборудване към тунела под Шипка. По-рано през днешния ден министър председателят посети новостроящия се храм " Св.св.Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских " в квартал Младост, за който ще бъде препоръчано да се провиснал 300 хиляди лв. от държавния бюджет за дотъкмяване на строителството. След инспекцията на инфраструктурните обекти в града министър-председателят взе участие в формалната гала по откриването на ново дружество на компанията " Габинвест ", в която се създава ловно и спортно оръжие. " С вицепремиера Дончев се разбрахме да подпомогнем продукцията, която произвеждате, по-бързо да се изнася и да бъде отрегулиран този развой. "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР