Премиерът Бойко Борисов се включи на живо от нива с

...
Премиерът Бойко Борисов се включи на живо от нива с
Коментари Харесай

Борисов се хвали от нивата: Фич повиши перспективата пред рейтинга на България

Премиерът Бойко Борисов се включи онлайн от равнища с финансовия министър Кирил Ананиев, с цел да прочете прессъобщение, в което се споделя, че рейтинговата организация " Фич " е повишила вероятността пред дълготрайния кредитен рейтинг на България от постоянна на позитивна.

Борисов и Ананиев обясниха, че България е единствената страна, която покачва вероятността си през феруари. Премиерът в типичния си жанр попита: " Тоя превод прецизен ли е? ", а министърът удостовери. " Пари на тая кредитна организация давали ли сме? ", продължи още Борисов. Ананиев отговори сбито с " не ".

" Нека това да се има поради, когато приказват за задължения, съсипия, а ние имаме оценката да сме най-хубави. Като пристигна ГЕРБ на власт, всички фондове започнаха да работят. Когато ние сме си свършили работата - оценките са най-хубави и когато има риск - незабавно споделят, че това се дължи на несигурния резултат от изборите. Благодарение на положителните ни финансисти влязохме в европейския банков съюз. Българска социалистическа партия имат първенци по банкрутирали банки ", сподели още министър председателят.

Борисов употребява живото лъчение, с цел да поговори и за коронавурса и имунизирането. " Видяхте през вчерашния ден, като им се накарах малко, завършихме с 14 хиляди имунизирани дневно. Ангелов съм го оставил на опашките. Нали нямаше искащи, а то опашки има ", сподели той.

По думите му държавното управление се справяло доста добре с пандемията и сме щели да имаме " мощна войска от преболедували и имунизирани ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР