Премиерът Бойко Борисов се похвали в Пловдив с многото открити

...
Премиерът Бойко Борисов се похвали в Пловдив с многото открити
Коментари Харесай

Борисов доволен, че там, където са пасли магарета, сега никнат заводи

Премиерът Бойко Борисов се похвали в Пловдив с многото открити фабрики. Не ме канят единствено по този начин, на такива откривания, съобщи той.

По думите му край Пловдив се строят доста нови фабрики, а и доста към този момент са построени. Борисов се похвали и с пътищата в района. От Пловдив до Истанбул караш без светофари , посочи той.

Заради автомагистралите идвали вложителите. Научихме се от старите неточности, удовлетворен е Бойко Борисов. Инвеститорите отива т там, където има нов път , счита министър председателят.
 Борисов удовлетворен от положителните ни връзки със Съединени американски щати в региона на защитата
Борисов удовлетворен от положителните ни връзки със Съединени американски щати в региона на защитата

Премиерът се срещна с американския дипломат Херо Мустафа

Упрекван съм за добросъседството, което натрапвам сред България и Турция, съобщи още Борисов, само че незабавно по-късно похвали Турция, че е години преди нас в производството на авточасти за международни марки .

Най-сладкото за една страна е, че добавената стойност остава тук, по думите му. Затова и Бойко Борисов похвали квалификацията на българските служащи. Вече се завръщат и висококвалифицирани фрагменти от чужбина, съобщи той.

Държавата има план-график за разкриване на фабрики . " Завод след завода се строи, което демонстрира тоталния неуспех на държавното управление , за моя другар го споделям ", иронично вметна министър председателят Борисов, евентуално визирайки думите на президента Румен Радев, че каквато страната, подобен и футболът ни.

Министър-председателят се похвали с газовите връзки. " Това сме дали обещание - изпълняваме ", посочи той и продължи: Продължаваме да строим, с цел да може тировете да отиват до производителите .

Борисов пожела през днешния ден президентите на Русия и на Турция - Владимир Путин и Реджеп Ердоган , да се схванат за кротичък развой в Сирия.
 Преди срещата с Путин, Ердоган заплашва да възобнови офанзивата против кюрдите в Сирия
Преди срещата с Путин, Ердоган заплашва да възобнови офанзивата против кюрдите в Сирия

Ердоган отива за среща с Путин в Сочи

При откриването на новата индустриална база край Пловдив министър председателят сподели: " За мен е значимо, че тук пасяха магарета, в този момент какви автомагистрали са, какви халета, какъв брой фабрики са ".

Инвестицията е за над 20 милиона евро. До 2023 година упоритостта на компанията е да усили инвестицията си до 50 милиона евро, а облагата да скочи на 60 милиона евро.

Посланикът на Турция у нас Хасан Улусой акцентира, че това е следващата турска инвестиция в България . Той дефинира страната ни като прилежаща и съюзническа страна. Изпитваме удовлетворение от развиването на двустранните ни връзки, в това число и в стопански проект, удовлетворен е дипломатът. Икономическите ни връзки били един от градивните детайли на другарството сред двете страни, по думите му. Той благодари на българските управляващи, които постоянно оказвали подпомагане на турските вложения.

Вицепремиерът Томислав Дончев на собствен ред съобщи, че България обича всички вложения . Инвестиции като тази може би са от най-важните - те всеки ден основават стойност, разрешават да се заплащат заплати и налози, акцентира Дончев. България създава от ден на ден, делът на промишлеността наближава 29% от Брутният вътрешен продукт, похвали се вицепремиерът.

Все повече произвеждаме повече и по-скъпи неща , по мнението му. Целта ни е да произвеждаме неповторими неща, посочи още вицепремиерът. На вложителите пожела да заплащат почтени заплати. Убеден съм, че най-хубавото следва, оптимист е Томислав Дончев . Винаги може да разчитате на нас, обърна се той към вложителите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР