Премиерът Бойко Борисов се обадил и извинил на мъжа, който

...
Премиерът Бойко Борисов се обадил и извинил на мъжа, който
Коментари Харесай

Борисов се извинил на мъжа, викан в ГДБОП

Премиерът Бойко Борисов се обадил и извинил на мъжа, който беше извикан на разпит в ГДБОП след ядосан пост във Фейсбук. Това заяви разпитваният Васил Коцев още веднъж в обществената мрежа.

„ И по този начин тази заран Министър - ръководителя ми звънна персонално и ми се извини, че съм претърпял това! Направо паднах! Подробности по късно! ”, гласи постът на Коцев, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия.

В сряда той се оплака, че бил викан на разпит в ГДБОП, след ядосан пост по адрес на Бойко Борисов в обществената мрежа.

" До Бойко! Това, което вършиш, ще те изхвърли освен от властта. Но и ще ти отрежем главата! Това ли целиш? Българите да заловен пушките и ножовете? Денят идва! "  -  поради този априлски пост на 15 август служители на реда от ГДБОП почукали на вратата на Васил Коцев от София и общително го отвели за информация в бранш " Киберпрестъпления ".

Коцев твърди, че профилът му във Фейсбук е бил хакван няколко пъти и че в действителност не помни пускал ли е този статус. Отказал обаче да съобщи персоналния си компютър за инспекция.

Макар да недоумява за какво държавната машина се е мобилизирала против неговите изявления във Фейсбук, Коцев признава - на мястото на полицията би постъпил по същия метод. Признава и че не симпатизира на премиера Бойко Борисов.  Казва, че дотук няма никакви противообществени прояви и не членува в партии.

От Министерство на вътрешните работи обявиха, че до разпита се е стигнало поради подаден сигнал, а тяхно обвързване е да ревизират рисков ли е той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР