Премиерът Бойко Борисов се е срещнал с Григор Димитров и

...
Премиерът Бойко Борисов се е срещнал с Григор Димитров и
Коментари Харесай

Бойко Борисов е посъветвал Григор Димитров да играе в България

Премиерът Бойко Борисов се е срещнал с Григор Димитров и го е посъветвал да играе в България, с цел да си завоюва любовта на хората. Двамата са говорили и за желанието на тенисиста да построи академия след края на кариерата си.

" Григор Димитров мина да го видя, тъй като имах и аз такава травма в рамото. Изключително тежка травма. Някъде писаха, че съм му заречен да строи някаква висока постройка в комплекса на Малееви. Господ ми е очевидец, момчето сподели, че някъде отвън София ще желае да си направи спортна академия, която да си развива. Обещах му, когато си изследва нещата, да пристигна и да приказваме ", сподели Борисов пред " Дарик радио ".

Премиерът е посъветвал " другарски " с някогашния №3 в света да взе участие още веднъж на шампионати в България. Димитров завоюва " София оупън " през 2017 година, само че оттогава не е взел участие в съревнования в България.

" Най-приятелски му споделих му само да идва на шампионатите и да играе за България, тъй като това е една инвестиция в обичта на народа. А хората го обичат. За половин час мина да ме види и показа по какъв начин се трансформира България. Сподели по какъв начин се трансформира България и си върви до Хасково и се връща без напрежение ".

Директорът на "София оупън " чака шампионатът да е измежду най-хубавите в категорията >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР