Премиерът Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в Стара Загора.

...
Премиерът Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в Стара Загора.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Който спинка сладко, има чиста съвест

Премиерът Бойко Борисов събра актива на ГЕРБ в Стара Загора.

Преди това той инспектира ремонтните действия по Автомагистрала " Тракия ".

На мероприятието кметът на Стара Загора и кметове от региона заявиха поддръжката си към премиера след свадите от последните дни.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров прикани министър председателят да не се поддава на операциите на хора, които желаят да го саботират. 

От своя страна Борисов се пошегува, че има приказка, че който спинка сладко, има чиста съвест, вероятно визирайки появилите се фотоси с него.

Вицепремиерът Томислав Дончев пък се означи, че е учил 20 години, а в последните дни се оказало, че би трябвало да учи единствено снимка и фотошоп.

" В отлична форма съм, с цел да ми е нужна поддръжка. Ние и хубаво, и неприятно си го понасяме, ремонтираме, продължаваме напред. Като сме неприятни, ни се уронва престижът, като сме положителни, се подвига. Нито ми е за първи, нито за втори, нито ще спре. И е доста ясно за какво го вършат ", разяснява министър председателят.

В тази връзка той цитира и български поговорки, с които илюстрира, че който посегне, още на идващия ден думите му стават годни за него. 

" Народът е споделил: " Волът рие, а по гърба му пада, кой нож вади, от нож умира, Който копае гроб, самичък пада в него... ", избори Борисов.

Той разяснява пред партийния актив и поръчката за нов план на досегашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

" И без Цветанов може да се изпълни залата, това беше неговата роля. Сега си я правят изпълнителната комисия и локалните организации. Той се е срамувал от нас. От кой се срами? До през вчерашния ден дружно викахме " Победа ", " Напред ". Пожелавам му триумф. Както споделят тези, които могат да играят карти - приятна игра ", пожела министър председателят.

" Както е в библията - Обичай врага си, не го ненавижда, той самичък ще се изяде в злобата си. Ние сме градивна партия. Ако седнем да пишем на един лист какво е издигнато, ще излязат доста томчета ", добави Борисов.

" Нито обръщайте внимание на Цветанов, нито на някой, който ви ругатни. Злобата убива ", обърна се към съпартийците си министър председателят.

Той разяснява и алените си съперници и уточни, че са се съсредоточили единствено в него.

" Една стогодишна партия знае единствено едно име, лягат и стават с мене ", сподели Борисов.



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР