Премиерът Бойко Борисов разреши на търговските центрове (моловете) да отворят

...
Премиерът Бойко Борисов разреши на търговските центрове (моловете) да отворят
Коментари Харесай

Премиерът разреши моловете да отворят от понеделник

Премиерът Бойко Борисов позволи на комерсиалните центрове (моловете) да отворят порти в понеделник, откакто два месеца бяха затворени.

Заповедта ще бъде издадена от здравния министър по-късно през днешния ден, съобщи bTV.

„ С сътрудниците от стопанската система, опазването на здравето и щаба последните 2 седмици работим по тематиката с доста полемика, с доста медицински причини и се надяваме да отработваме въпросите един по един. В доста от страните сега се приказва за разхлабване на ограниченията, а в България някои от комерсиалните обекти изобщо не бяха спирани “, уточни министър председателят Бойко Борисов.

По време на срещата с представители на молове и на Българската ритейл асоциация детайлно бяха разискани изискванията, при които да бъде обновена активността на моловете поради битката с разпространяването на COVID-19 у нас. 

Припомняме, че в заповедите на здравния министър от през вчерашния ден, които регламентираха изключителната епидемиологична конюнктура, активността в комерсиалните центрове беше неразрешена. Разрешение за работа имаха, обаче, кината, които всеобщо се намират на територията на моловете. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР