Премиерът Бойко Борисов разпореди на министъра на околната среда и

...
Премиерът Бойко Борисов разпореди на министъра на околната среда и
Коментари Харесай

Бойко Борисов спря забраната за строителство и земеделие в защитена зона „Калиакра

Премиерът Бойко Борисов разпореди на министъра на околната среда и водите Нено Димов да спре осъществяването на заповедта, с която се не разрешават всевъзможни действия в териториите в региона на Балчик, Каварна и Шабла, попадащи в „ Натура 2000 “.
Министър-председателят разпореди на министър Димов и екипа му на следващия ден да проведат среща с кметовете на трите общини и с представители на инициативните комитети, с цел да бъде разисквана обстановката, зародила след решението на Съда на Европейския съюз, и дружно с тях да бъде търсено най-правилното решение за всички страни и за страната след породената голяма вреда от предходни ръководства. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.
Решението на премиера е взето след подробен разбор на протичащото се в региона на Добруджа и невъзможността на хората да одобряват обстановката, чието настоящо развиване е резултат от недалновидни и неправилни управнически решения, взети от държавното управление на Тройната коалиция и министър Джевдет Чакъров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР