Премиерът Бойко Борисов размени сърдечен поздрав с американския президент Доналд

...
Премиерът Бойко Борисов размени сърдечен поздрав с американския президент Доналд
Коментари Харесай

Бойко Борисов стисна ръката на американския президент Доналд Тръмп

Премиерът Бойко Борисов замени сърдечен привет с американския президент Доналд Тръмп. След срещата министър председателят на България стисна крепко десницапта на Тръмп на трибуната. Това стана след срещата на високо ниво в централата на Организация на обединените нации, отдадена на казуса с опиатите и дейностите за оправянето с тях.

Борисов е отпред на българската делегация за 73-тата сесия на Организация на обединените нации, която се организира в Ню Йорк. Срещата на високо равнище бе проведена по самодейност на US-президента, а България бе съдомакин.

Всички участници в нея обявиха безапелационен ангажимент за предприемане на дейности за битка с казуса с опиатите. Всяка страна заявява подготвеност да се включи в използването на тактика, ограничаваща в оптималната степен разпространяването и използването на наркотични субстанции, оповестиха от пресслужбата на кабинета.

По време на визитата на премиера са планувани и редица двустранни срещи, като в края на седмицата Борисов би трябвало да изнесе и тирада пред общото заседание на Организация на обединените нации. Тази вечер той ще участва на обичайна вечеря, проведена от президента на Съединени американски щати и брачната половинка му.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР