Премиерът Бойко Борисов проведе среща с еврокомисаря по миграция, вътрешни

...
Премиерът Бойко Борисов проведе среща с еврокомисаря по миграция, вътрешни
Коментари Харесай

Бойко Борисов разговаря с еврокомисарите Димитрис Аврамопулос и Вера Юрова

Премиерът Бойко Борисов организира среща с еврокомисаря по миграция, вътрешни работи и поданство Димитрис Аврамопулос и с еврокомисаря по правораздаване Вера Юрова. Основна тематика на диалога бяха целите по време на Българското председателство в региона на правораздаването и вътрешните работи, заяви пресслужбата на Министерски съвет.
 pm_avramopoulos_jourova10  pm_avramopoulos_jourova9  pm_avramopoulos_jourova8  борисов, майдел, юрова, аврамопулос  pm_avramopoulos_jourova6  pm_avramopoulos_jourova5  pm_avramopoulos_jourova4  pm_avramopoulos_jourova3  pm_avramopoulos_jourova2  pm_avramopoulos_jourova1
Разгледани бяха въпросите за действието на новата европейската прокуратура, сигурността на външните граници, системата за леговище, пакета по Регламента от Дъблин, както и ограниченията за битката с тероризма. По време на срещата беше оценена геополитическата обстановка в Европа, като двамата еврокомисари акцентираха позитивната роля на българския министър председател за мира и сигурността в страните от Западните Балкани.

Димитрис Аврамопулос и Вера Юрова бяха безапелационни, че България ще бъде доста сполучлив ръководител на Съвета на Европейския съюз.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР