Премиерът Бойко Борисов пристига утре в Пловдив, след като Министерският

...
Премиерът Бойко Борисов пристига утре в Пловдив, след като Министерският
Коментари Харесай

Примиерът Бойко Борисов отива на среща с феновете и ръководствата на Ботев и Локомотив

Премиерът Бойко Борисов идва на следващия ден в Пловдив, откакто Министерският съвет отпусна пари за стадионите " Ботев " и " Локомотив ". Това заяви през днешния ден кметът Здравко Димитров.

В 10:00 часа министър председателят ще се срещне с управлението и почитателите на Лаута, а в 11:00 часа ще бъде на Колежа. Борисов ще посети и СУ " Найден Геров " - едно от петте образователни заведения, които също получават средства от държавния бюджет за физкултурни салони. Държавни пари са обезпечени още за ОУ " Екзарх Антим I " и ОУ " Душо Хаджидеков " в регион " Централен ", СУ " Софрони Врачански " и СУ " Св. Седмочисленици " в " Тракия ", пишат сътрудниците от " Марица ".

В 12:00 часа министър председателят ще види по какъв начин върви построяването на кръговото кръстовище на Асеновградско шосе. Очаква се да заяви, че ще има средства за връзката със Скобелева майка.
 Здравко Димитров: 25 млн. лв. отиват за
Здравко Димитров: 25 млн. лв. отиват за " Христо Ботев ", а 12 млн. за " Лаута "

Кметът на Пловдив показа, че Бойко Борисов е извършил поетия ангажимент

Цялото финансиране от 37 милиона лв. от страната ще отиде за двата пловдивски гранда - Ботев и Локомотив. От тях 25 милиона лв. ще са за дострояването на стадиона на Колежа, а за " Лаута " - 12 милиона лв., изясни кметът Здравко Димитров.

Той сподели, че Локомотив може да употребява както изиска средствата - за стадион или база. Кметът добави, че чака плановете за Колежа и Лаута, след което ще се разгласят състезанията и ще наблюдават всяка стотинка.

Здравко Димитров сподели, че президентите на двата клуба - Ботев и Локомотив, би трябвало да показват плановете, с цел да може Община Пловдив да разгласи социална поръчка за двата стадиона за избор на реализатори.

Стадион " Ботев " би трябвало да бъде приключен до дъно, а на " Лаута " следва да се построи естрада " Бесика ", настрана от Локомотив желаят да се вдигне и козирка над трибуните.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР