Премиерът Бойко Борисов предложи начин за справяне с мигрантската криза

...
Премиерът Бойко Борисов предложи начин за справяне с мигрантската криза
Коментари Харесай

Борисов иска спиране на мигрантския поток към Европа

Премиерът Бойко Борисов предложи метод за справяне с мигрантската рецесия в речта си пред Първия стопански конгрес в Пловдив.

Съжалявам, че сътрудниците не се съгласиха на това, което предложих преди 3-4 години. Сега нямаше да сме в тази обстановка, сподели той и изясни предлагането си с образец. Когато стане наводняване, първо чакаме да спре водата и по-късно чистим, ремонтираме. Същото е с мигрантската вълна , сподели Борисов.

Тя (мигрантската вълна) мина и отнесе цели страни , политически системи, политически партии, изясни обстановката той преди минисрещата в Брюксел за оправянето с мигрантската рецесия.

 Румен Радев: Политиката на отворени порти е нездравословна освен за Европа
Румен Радев: Политиката на отворени порти е нездравословна освен за Европа

В Словакия президентът изиска проект при влизане в Еврозоната

Според Борисов е неотложно първо да се спре на 100% притока на мигранти към Европейски Съюз. " Говорим за стопански - всички, разнообразни от тези, които бягат от войната. Тези, които бягат от войната съхраняваме в центрове отвън територия на съответната страна, за която си плащаме. Има и европейски страни, които вземат участие във войните, не сме всички като България и Гърция миролюбиви ", сподели Борисов.

След това по график - в случай че гръцкият бизнес желае служащи - харесал си, поема грижата за тях, - остават, изясни опциите достигналите до Европа поданици на други континенти.

Всички останали се връщат в своите страни да възстановят след войната - по име, с пръстови отпечатъци, с медицински прегледи. Държавите на предната линия - България, Гърция, Италия, Испания, където натискът от Африка е голям... призна Борисов.

Според него, колкото и пари да коства на Европейски Съюз, може да се купят още кораби, в случай че би трябвало, да се назначат още граничари и служители на реда, и да се приключи достъпа (на мигранти до остарелия континент - б.р.).

Това ще успокои популацията в Европа, ще е обезпечено за своите външни граници и тогава най-хуманно може да се приказва какво ще се прави с този милион-два или в случай че някой ги е преброил какъв брой са, вижда решението министър председателят.

Като втора точка за решение на казуса той дефинира, че съглашението с Турция би трябвало да важи . Австрия и Италия са срещу в този миг. То би трябвало да обхване Гърция и България, сподели Борисов и посочи своя принос за осъществяването на съглашението. " Личен поръчител съм за това с президента Ердоган. Тези, които желаят избор на съмнение да си спомнят протестите в Харманли, в Овча купел - каква беше тогава. С вродената ми невзискателност... в случай че не им напомняш... ", сподели Борисов по адрес на опозицията, която в сряда внесе избор на съмнение към третия кабинет " Борисов ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР