Премиерът Бойко Борисов пое ангажимент така разписани текстовете с приемане

...
Премиерът Бойко Борисов пое ангажимент така разписани текстовете с приемане
Коментари Харесай

Московски разкри какво ще направи Борисов пред Макрон заради БГ превозвачите

" Премиерът Бойко Борисов пое ангажимент по този начин написани текстовете с приемане от страна на сектора в България, с взаимни отстъпки от страна на Европейска комисия персонално да бъдат предадени на президента Еманюел Макрон, с цел да може той да влияе, в случай че има предпочитание. " Това сподели министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски по време на конференция с интернационално присъединяване на тематика: „ Европейското бъдеще на превоза от Централна и Източна Европа “, съобщи „ Фокус “.

„ Решението, което приехме – да бъде обвързване на компанията да обезпечи опцията на превозвача да се прибере у дома или да отиде в база на компанията, където той да отседне. Как ще се потвърди предлагането към лидера – декларация от компанията, която лидера би могъл да даде, само че негово право е да избере дали да го направи “, сподели още Московски.

„ Втората тематика, която е проблематична и по този начин написана в пакета за подвижност, не дава опция за отмора в кабината на пътното транспортно средство. Говорим за седмичната отмора, не за късата.

Текстът, който те оферират е – може да бъде направена почивката в кабината, само че на специфични за това места – охраняеми паркинги. Но не е открито решение от другата позиция, която касае сигурността. Всички вие знаете, че в застрахователните полици, в случай че има вреда на товара и пътното транспортно средство заплащат, в случай че лидерът не е бил място. Решение по тази тематика няма “, добави още той.

„ Ако е на безстопанствено място – тогава нямате право да стоите в кабината и да почивате, само че в случай че сте на паркомясто и там има защита и осветяване, тогава може да си почивате в кабината. В това няма огромна логичност. Това, което като текст ще бъде признато е, че нашето предпочитание е разпоредбите да бъдат такива каквито са сега, до момента в който не бъдат обезпечени такива паркинги в цяла Европа. Европейската комисия ще съфинансира или напълно финансира основаването на тези паркинги, като по-късно ще бъдат предоставени за частно ръководство. Хубаво е, че има политика да се основат нужните условия, в които водачите да не бъдат глобени. Този текст мъчно ще бъде признат, само че това е нашето предпочитание. Докато няма такива условия няма по какъв начин да задължаваш някого да съблюдава тези правила “, сподели още министър Ивайло Московски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР